geboortelijsten

geboortelijst samenstellen

Of het nu voor de eerste keer is of niet: mama of papa worden is en blijft een onvergetelijk "moment".

Daarom vragen wij U om op voorhand een afspraak te maken, zodanig dat wij U met professioneel advies kunnen bijstaan om de juiste keuzes te maken. 

 

maak een afspraak

cadeautje van de lijst kopen

Vul hieronder de lijstnummer in om naar de gewenste geboortelijst te gaan

U verwacht binnenkort een (b)engeltje?

Misschien denkt u er dan wel over om  een geboortelijstje aan te leggen....

Dan bent U bij Cosybaby aan het juiste adres, voor de Antwerpse Kempen zijn wij de specialist op vlak van geboortelijsten. Wij hebben voor uw oogappel zijn eerste privé (t)huisje voorzien, waar alle door de ouders gekozen artikelen uitgestald staan.

Want als aanstaande ouder bent u er zeker van dat u alleen krijgt wat u gekozen hebt! Als familie of vrienden hebt u de mogelijkheid om de ouders van de pasgeborene iets te geven wat zij echt graag willen.

Zo is iedereen tevreden! U kan uw keuze maken met een eenvoudige klik vanaf uw computer of door langs te komen in onze winkel waar wij U met graag te woord zullen staan met het juiste advies en een glimlach.
Wij geven U met plezier meer informatie over onze geboortelijsten en geven u graag een rondleiding in onze winkel, alsook een goodiebag met talrijke informatie om thuis rustig nog eens door te nemen.

Bent U overtuigd? Dan vragen wij u enkel om een afspraakje te maken zodat wij Uw lijstje volledig kunnen samenstellen naar Uw wensen.

Het samenstellen van Uw geboortelijstje  neemt ongeveer 2 uur in beslag, zeker voor uw eerste kindje. Samen met U overlopen wij alle artikelen en geven wij U uitgebreide informatie over alle artikelen die u op de lijst wenst te plaatsen en staat klaar met tips en ideeën.

 

Alle gekozen spulletjes worden onmiddellijk geregistreerd, deze lijst komt dan ook online met foto’s van de artikelen, wat het kiezen heel wat leuker maakt. Enkel de personen aan wie u de persoonlijke code doorgeeft, kunnen Uw geboortelijst bekijken. Bij bestelling beslissen zij ook of ze het cadeautje komen ophalen in onze winkel of dat wij het zelf aan U bezorgen.

Als hetzelfde artikel tegelijkertijd in de winkel gekocht wordt, is dit zeker niet verloren! Uw geschenk wordt veranderd in een mooie geschenkbon die U als ouders zelf kan besteden naar keuze.

Je kan steeds artikelen toevoegen of verwijderen van je geboortelijst. Een telefoontje of mailtje naar onze winkel volstaat hiervoor!

Bij Cosybaby mag u er ook steeds vanuit gaan dat u koopt aan de meest concurrentiele prijzen.

Na het afsluiten van je geboortelijst, ongeveer 2 maanden na de geboorte, overlopen we wat er niet verkocht is, U heeft geen enkele aankoopverplichting voor de artikelen die gewoon op voorraad zijn. Enkel artikelen die speciaal voor u besteld werden, promoties, solden en kleding bent u verplicht aan te kopen.

Natuurlijk willen wij ook de kersverse mama en papa belonen met een aankoopbon ter waarde van 10% op het totaal van de aangekochte spulletjes (met uitzondering van promoties, kortingen en solden). Ook krijgt U van ons een speciale VIP-cadeaukaart die gedurende 1 jaar recht geeft op 10% korting op de volledige kledingcollectie (met uitzondering van kortingen of solden).